Reklamearbeid av kvalitet

Har du behov for hjelp med reklame? Vi hjelper deg!

Hvilke tjenester tilbyr vi?

Vinyldekor

Vi produserer vinyldekor i alle forskjellige størrelser og designe etter ditt eget ønske. Vinyldekor innebærer også klistremerker, samt andre printrelaterte produkter.

Bildekor og foliering

Trenger du foliering? Vi folierer gjerne biler– alt etter eget ønske og design. Dette er en fin måte å promotere sitt eget og/eller andres merkevarer på.

Skilt

Hos oss produseres det også skilt i mange størrelser og varianter, både til utendørs og innendørs bruk. Vi tilbyr det meste av materialer og design etter eget ønske.

Trykk

Vi hjelper deg fra idé til ferdig produkt på trykk, og kan trykke alt fra bannere til krus og beachflagg.

Brodering

Med egne broderimaskiner tilbyr vi brodering på alt som skulle være. Har du ett design du ønsker å få brodert på forskjellige tekstiler? Da kan vi hjelpe deg!

Lasergravering

Med presise og nøyaktige resultater er lasergravering et godt valg med reklame. Vi graverer alt, enten om det er logo eller tekst, og benytter mange forskjellige typer materialer.

Papirprodukter

Hos oss får du også mulighet til å produsere opp alt innen papirprodukter.

Design

Vi tilbyr alt innen design på oppsett til prosjekt osv, hjemmesider og mere.

Ønsker du å motta et godt tilbud?

Vi leverer løsninger tilpasset dine ønsker, enten det er reklame til ny firmabil, nytt skilt til butikklokalet, eller print og trykk av profileringsartikler. Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat rundt dine ønsker.